Elektriciteit

Van het vervangen van de elektrische installatie in je huis tot het uitbreiden van het aantal groepen in de meterkast, het aanleggen van nieuwe stopcontacten en lichtpunten in je woning, of het aansluiten van wandcontactdozen, wij doen het allemaal. Ook voor elektra-aansluitingen in je tuin met buitenstopcontacten of het installeren van een aardlekschakelaar staan wij voor je klaar.

Bij Beste Fix staan we klaar om je te helpen met alle soorten elektrische installaties. Of je nu bezig bent met een uitbouw, verbouwing of een ander project, wij zorgen ervoor dat de elektra volledig aan je wensen voldoet. 

Betrouwbare stroomtoevoer -met stopcontacten op de juiste plekken- is een van de belangrijkste behoeften van ieder huishouden. Of je nou gaat om wassen, internetten of koken, zonder stroom ben je nergens. 

Bij Beste Fix ben je aan het juiste adres voor het vervangen en aanleggen van elektra.
We zijn gespecialiseerd in het plaatsen van aardlekschakelaars, het aanleggen van leidingwerk, het adviseren over het benodigde aantal groepen en het aanleggen van stopcontacten. 

We denken graag met je mee en zorgen voor advies en uitvoering op maat.

Verlichting aansluiten (binnen en buiten)

Ook op het gebied van verlichting willen we je graag helpen. We zorgen voor de infrastructuur, aansluitingen op de juiste plekken en de toevoeging van eventuele dimmers en dergelijken. Daarbij helpen we je niet alleen in, maar ook rondom het huis en in de eventuele tuin (en zelfs het tuinhuisje). 

Storing, kortsluiting of netwerk overbelast?

Wij staan -naast het aansluiten van elektra- ook klaar om storingen te verhelpen. Er kunnen veel verschillende oorzaken zijn voor haperende elektra in huis.

Mogelijke problemen zijn: 

1. Overbelasting:

Als er te veel elektrische apparaten worden gebruikt op één circuit, kan dit leiden tot overbelasting en haperende elektra. Dit kan bijvoorbeeld gebeuren als er te veel apparaten tegelijkertijd worden ingeschakeld.

2. Slechte bedrading:

Verouderde, beschadigde of slecht geïnstalleerde bedrading kan problemen veroorzaken. Dit kan leiden tot slechte verbindingen, kortsluiting of storingen in de stroomtoevoer, wat resulteert in haperende elektra.

3. Defecte schakelaars of stopcontacten:
Als schakelaars of stopcontacten defect raken, kunnen ze problemen veroorzaken in de elektrische stroomtoevoer. Dit kan resulteren in haperende elektra of zelfs volledig uitvallen van de elektrische voorzieningen.

4. Problemen met het elektrische paneel:

Een defect of verouderd elektrisch paneel kan leiden tot elektrische problemen in huis. Dit kan onder meer resulteren in haperende elektra of het onvermogen om bepaalde apparaten goed te laten functioneren.

5. Aardingsproblemen:

Een slechte aarding kan interferentie veroorzaken in de elektrische stroomtoevoer, waardoor de elektra in huis kan haperen. Een goede aarding is essentieel voor een stabiele elektrische installatie.

Weet je niet wat het probleem is? Wij helpen je graag om de oorzaak te vinden en het probleem op te lossen. En je bent zeker niet de eerste die hulp nodig heeft met de elektra. We hebben in het verleden al veel klanten blij kunnen maken.

Weet je niet wat het probleem is?

Wij helpen je graag om de oorzaak te vinden en het probleem op te lossen.
En je bent zeker niet de eerste die hulp nodig heeft met de elektra.
We hebben in het verleden al veel klanten blij kunnen maken.

Waarom zou je kiezen voor BesteFix?

Ervaring en deskundigheid:

Bij Beste Fix hebben we de nodige ervaring binnen de bouwsector. Door de jaren heen hebben we succesvolle projecten afgerond en tevreden klanten bediend. Hiermee hebben we de expertise opgebouwd om ook jouw droom werkelijkheid te maken. Kwaliteit staat daarbij voorop.

Maatwerk oplossingen:

We begrijpen dat elke woning uniek is en elke klant specifieke wensen heeft.

Daarom bieden we maatwerkoplossingen die perfect aansluiten bij jouw behoeften en de stijl van het huis.

Luister ook vooral naar onze klanten

Danielle Bockel
Danielle Bockel
2022-10-04
Het is enorm moeilijk om vakmensen te krijgen en ik was even wat terughoudend in het begin omdat ik het eng vind zoveel uit handen te geven. Yesser heeft ons begeleid eerlijk advies gegeven en geholpen met de juiste keuzes te maken. Hij is al zijn afspraken altijd nagekomen werkt enorm netjes ruimt alles op als hij klaar is en houd je op de hoogte tijdens het opknappen/bouwen/verbouwen. Er is aan dit bedrijf geen enkel min puntje ze zijn echt heel goed in wat ze doen denken oplossing gericht en zijn heel respectvol. Een echte aanrader dus!
Bert
Bert
2022-10-02
Aardige man, reageert snel.
Samira
Samira
2022-07-03
Perfecte service, professionele mensen, hele lieve mensen die met jou meedenken en natuurlijk een perfecte resultaat!! Voor klussen zijn hun de beste adres!!
Tapan Sharma
Tapan Sharma
2022-05-29
Ze hebben in minder tijd hoog kwaliteit werk uitgevoerd.
A3 A3
A3 A3
2022-05-09
Zeer tevreden over Bestefix. Professioneel en accuraat. Werken netjes en snel. We gaan hen zeker nog eens contacten voor een volgende klus.

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan

nl_NLDutch