Elektriciteit

Van het vervangen van de elektrische installatie in je huis tot het uitbreiden van het aantal groepen in de meterkast, het aanleggen van nieuwe stopcontacten en lichtpunten in je woning, of het aansluiten van wandcontactdozen, wij doen het allemaal. 

Ook voor elektra-aansluitingen in je tuin met buitenstopcontacten of het installeren van een aardlekschakelaar staan wij voor je klaar.

Bij BesteFix staan we klaar om je te helpen met alle soorten elektrische installaties.
Of je nu bezig bent met een uitbouw, verbouwing of een ander project, wij zorgen ervoor dat de elektra volledig aan je wensen voldoet.

Betrouwbare stroomtoevoer -met stopcontacten op de juiste plekken- is een van de belangrijkste behoeften van ieder huishouden. Of je nou gaat om wassen, internetten of koken, zonder stroom ben je nergens.

Bij Beste Fix ben je aan het juiste adres voor het vervangen en aanleggen van elektra.
We zijn gespecialiseerd in het plaatsen van aardlekschakelaars, het aanleggen van leidingwerk, het adviseren over het benodigde aantal groepen en het aanleggen van stopcontacten.

We denken graag met je mee en zorgen voor advies en uitvoering op maat.

Verlichting aansluiten (binnen en buiten)

Ook op het gebied van verlichting willen we je graag helpen. We zorgen voor de infrastructuur, aansluitingen op de juiste plekken en de toevoeging van eventuele dimmers en dergelijken. Daarbij helpen we je niet alleen in, maar ook rondom het huis en in de eventuele tuin (en zelfs het tuinhuisje).

Storing, kortsluiting of netwerk overbelast?

Wij staan -naast het aansluiten van elektra- ook klaar om storingen te verhelpen. Er kunnen veel verschillende oorzaken zijn voor haperende elektra in huis.

Mogelijke problemen zijn:

1. Overbelasting:

Als er te veel elektrische apparaten worden gebruikt op één circuit, kan dit leiden tot overbelasting en haperende elektra. Dit kan bijvoorbeeld gebeuren als er te veel apparaten tegelijkertijd worden ingeschakeld.

2. Slechte bedrading:

Verouderde, beschadigde of slecht geïnstalleerde bedrading kan problemen veroorzaken. Dit kan leiden tot slechte verbindingen, kortsluiting of storingen in de stroomtoevoer, wat resulteert in haperende elektra.

3. Defecte schakelaars of stopcontacten:

Als schakelaars of stopcontacten defect raken, kunnen ze problemen veroorzaken in de elektrische stroomtoevoer. Dit kan resulteren in haperende elektra of zelfs volledig uitvallen van de elektrische voorzieningen.

4. Problemen met het elektrische paneel:

Een defect of verouderd elektrisch paneel kan leiden tot elektrische problemen in huis. Dit kan onder meer resulteren in haperende elektra of het onvermogen om bepaalde apparaten goed te laten functioneren.

5. Aardingsproblemen:

Een slechte aarding kan interferentie veroorzaken in de elektrische stroomtoevoer, waardoor de elektra in huis kan haperen. Een goede aarding is essentieel voor een stabiele elektrische installatie.

Weet je niet wat het probleem is? Wij helpen je graag om de oorzaak te vinden en het probleem op te lossen. En je bent zeker niet de eerste die hulp nodig heeft met de elektra. We hebben in het verleden al veel klanten blij kunnen maken.

Waarom zou je kiezen voor BesteFix?

Ervaring en deskundigheid:

Bij Beste Fix hebben we de nodige ervaring binnen de bouwsector. Door de jaren heen hebben we succesvolle projecten afgerond en tevreden klanten bediend. Hiermee hebben we de expertise opgebouwd om ook jouw droom werkelijkheid te maken. Kwaliteit staat daarbij voorop.

Maatwerk oplossingen:

We begrijpen dat elke woning uniek is en elke klant specifieke wensen heeft.

Daarom bieden we maatwerkoplossingen die perfect aansluiten bij jouw behoeften en de stijl van het huis.

Luister ook vooral naar onze klanten

Lisanne
Lisanne
07/05/2024
Het toilet ziet er netjes uit, dankzij de renovatie die bestefix heeft uitgevoerd. Het was erg prettig dat ze binnen korte termijn aan de slag konden gaan en dat het binnen 3 dagen was geregeld. Wij zijn tevreden. Een jaar later hebben we ook de badkamer via Yaser laten renoveren, en ook over de badkamer zijn we erg tevreden, zie foto’s.👍
pranav dedhia
pranav dedhia
25/01/2024
Prompt and great service. Would recommend this company for small or big renovations
Sylvia Bockel
Sylvia Bockel
23/01/2024
Prima werk geleverd, fijn contact, alles in overleg, goed gevoel en blij met eindresultaat
Charlie
Charlie
01/10/2023
Betrouwbaar en vakkundig bedrijf! Ze komen alle gemaakte afspraken na en alles verliep zoals afgesproken. Echt een aanrader!!
Mariette Baarda
Mariette Baarda
26/07/2023
Yaser heeft me ontzettend uit de brand geholpen door een spoedklus (gebroken sanitair) binnen ultrakorte tijd voor me te regelen voor een uiterst schappelijke prijs. Aardig, empathisch, en werkelijk prima werk geleverd. Ik zal dit bedrijf zeker aanraden aan vrienden en kennissen.
Sushant Joshi
Sushant Joshi
23/05/2023
Yasir is extremely professional. Is always on time, reasonable with pricing and keeps the things tidy, without any mess. I would definitely recommend him.
Mona Goel
Mona Goel
21/03/2023
Heel veel goede werk!!!
Michaela Ancheta
Michaela Ancheta
13/03/2023
They work very carefully and detailed. Good job.

Elektriciteit projecten